Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ CULLEN INTERNATIONAL - ABIGAIL BROWNE FELLOWSHIP

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε για μια νέα υποτροφία  -στη μνήμη του Abigail Browne- για ένα ερευνητικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της κατανόησης της ρύθμισης των  επικοινωνιών, και σας γνωρίζουμε ότι η εν λόγω υποτροφία αφορά αποκλειστικά  υπηκόους των κρατών μελών της CEPT *που δεν είναι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης*, όπως αναφέρουν στην προκήρυξη της υποτροφίας.

Ως εκ τούτου, αφορά σε αλλοδαπούς φοιτητές και φοιτήτριες και κατάγονται από τις παρακάτω χώρες: Αλβανία, Ανδόρα, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη
Γεωργία, την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ρωσική Ομοσπονδία, τον Άγιο Μαρίνο, Σερβία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Βατικανό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν
την ιστοσελίδα:

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων με απαιτούμενα δικαιολογητικά, είναι μέχρι 30 Ιουνίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:*abigailbrownefellowship[at]cullen-international[dot]com.

Από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Έρευνας ΕΚΠΑ
Τμήμα Σπουδών
Μ.Βλάχου (210-368.8242)