Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

"ΑCTIVATE": ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ AIESEC ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η AIESEC του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του ιδρύματος διοργανώνουν εκδήλωση αναδεικύοντας  μέσα από ομιλίες από επαγγελματίες, καθηγητές και αυτοδημιούργητους νέους τη βαρύτητα και σημασία της πολυπολιτισμικότητας καθώς και τις ευκαιρίες προσφέρει στον πανεπιστημιακό, επαγγελματικό και προσωπικό τομέα.

Κράτηση θέσης στο bit.ly/1XbG8pN
Είσοδος Δωρεάν.Σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου των θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες διοργανωτή

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος φοιτητικός οργανισμός, μη κομματικός, ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός, εθελοντικός αποτελούμενος και διοικούμενος αποκλειστικά  από φοιτητές. Τα μέλη της AIESEC ζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάπτυξης, που αποτελείται από συμμετοχή σε ομάδες, ανάληψηηγετικών θέσεων εντός του οργανισμού, πρακτική άσκηση στο εξωτερικό και διεθνές μαθησιακό περιβάλλον. Ιδρύθηκε το 1948, στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1956 και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 1984.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Email: aiesec.nkua@aiesec.net
Τηλέφωνο: 2103 689829