Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΟΥΣΙΟΝ ΠΑΘΟΣ» - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Ε.Κ.Π.Α.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως διοργανώνει συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής με τίτλο «Πρὸς τὸ Ἐκούσιον Πάθος» αφιερωμένη στα 25 χρόνια πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου του Α'

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η πολυφωνική χορωδία «Αλέξανδρος» του ιερού ναού και ο βυζαντινός χόρος «Απόστολος Παύλος» του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α στο πλαίσιο της Δράσης «Λατρεία» του Τμήματος.


Τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία προσκαλείσθε ευγενώς να προσφέρετε και τα οποία θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρεία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας (http://www.gmss.gr/).

Από την Οργανωτική Επιτροπή
http://agmarina.gr/