Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΓΑΜΗΝΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ-ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προσέρχεστε για την παραγγελία έκδοσης περγαμηνών, για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς  και διδακτορικούς τίτλους, σε ώρες υποδοχής κοινού Γραμματείας από την Δευτέρα 13.7.2015.
 
- Η ανακοίνωση αυτή αφορά ιδιαιτέρως τους φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν καταστεί πτυχιούχοι, μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί απόφοιτοι του Τμήματος από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι και σήμερα (ορκωμοσία Ιουνίου 2015) και των οποίων η διαδικασία έκδοσης της περγαμηνής είχε καθυστερήσει λόγω των αντιξοοτήτων της περιόδου 2013-2015.
- Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας την φωτοτυπία του αντίγραφου πτυχίου σας.

- Το αντίτιμο για τις προπτυχιακές περγαμηνές κυμαίνεται στα 10,50€, και για τις μεταπτυχιακές-διδακτορικές στα 20,50€. Το αντίτιμο καταβάλλεται μαζί με την αίτηση και λόγω της ταμειακής συγκυρίας παρακαλείσθε να το καταβάλετεει δυνατόν ακριβώς.

- Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στη Γραμματεία από τους κ. Άγγελο Μπαλάφα και κ. Μιχάλη Χατζηπαναγιώτη.

Εκ της  Γραμματείας
του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας