Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2016-17 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ (MYSTUDIES)

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2016 – 2017 θα υποβληθούν μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα http://my-studies.uoa.gr

Προθεσμία δηλώσεων: από  Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 έως  και Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Κατά την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων στο http://my-studies.uoa.gr. θα πρέπει απαραιτήτως να δηλωθούν τα ίδια μαθήματα-συγγράμματα που δηλώθηκαν στον Ευδόξο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ :
- οι φοιτητές του 1ου  και  2ου  έτους σπουδών δικαιούνται να δηλώσουν μέχρι και 9 μαθήματα μόνο από τα εαρινά εξάμηνα.

- οι φοιτητές του 3ου  και  4ου  έτους σπουδών δικαιούνται να δηλώσουν μέχρι και 13 μαθήματα μόνο από τα εαρινά εξάμηνα.

- οι επί πτυχίω φοιτητές (δηλαδή από το 5ο έτος φοίτησης και μετά) δικαιούνται  να δηλώσουν μέχρι και 40 μαθήματα από όλα τα χειμερινά και εαρινά εξάμηνα.¨

- Οποιαδήποτε είσοδος στο σύστημα για επανέλεγχο-αλλαγή της δήλωσης (όσο είναι ανοικτό το web) την ακυρώνει αυτόματα, οπότε θα πρέπει να επαναληφθεί η δήλωση εκ νέου και να οριστικοποιηθεί.

- Mπορείτε να επιβεβαιώσετε τα μαθήματα που έχετε δηλώσει πρίν το πέρας της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων από το profil (κάτω αριστερά στην οθόνη) --> Ιστορικό, επιλέγοντας την ημερομηνία /ώρα που έγινε η τελευταία επιτυχής δήλωση μαθημάτων.

- Επιβεβαιώστε τα δηλωθέντα μαθήματα μετά το πέρας της προθεσμίας από το Ιστορικό δηλώσεων (κάτω δεξιά της αρχικής οθόνης)

Μετά τη λήξη των δηλώσεων δεν θα δοθεί παράταση και καμία εκπρόθεσμη δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Από τη Γραμματεία