Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΚΠΑ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έγκριση απασχόλησης βάσει του πρακτικού αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, όπως εγκρίθηκαν και από τη ΓΣ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, σε συνέχεια της 2ης Πρόσκλησης για την Απόκτηση Ακαδημαϊκής Εμπειρίας με αρ.πρωτ. 06962/03.03.2017 (ΑΔΑ: ΨΝΑΦ46ΨΖ2Ν-168).
Σε συνέχεια της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ.πρωτ. 06962/03.03.2017 (ΑΔΑ: ΨΝΑΦ46ΨΖ2Ν-168) για την παροχή διδακτικού έργου από νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών», ανακοινώνεται το με αρ.πρωτ. 18946/17.03.2017, έγγραφο της Γραμματείας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, με τα συνημμένα του.
Το ως άνω έργο (κωδικός ΟΠΣ 5001188) υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (αρ. πρωτ. 3315/15.03.2016, κωδ. ΕΔΒΜ20), και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και Εθνικούς Πόρους.
Σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, η σειρά κατάταξης των υποψηφίων ανά μάθημα, σύμφωνα με την εισήγηση της τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης και την έγκρισή της από τη Γενική Συνέλευση του Τμήματος, είναι η εξής:
Τίτλος μαθήματος: «Βίβλος και Παιδαγωγικές Εφαρμογές»
1. Σταματόπουλος Παναγιώτης

Τίτλος μαθήματος: «Κοινωνιολογία του Χριστιανισμού»
1. Δεναξάς Νικόλαος
2. Κακαλέτρης Διονύσιος

Η Επιτροπή Ερευνών μετά από συζήτηση βάσει του παραπάνω πρακτικού αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, όπως εγκρίθηκαν και από τη ΓΣ του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, σε συνέχεια της 2ης Πρόσκλησης για την Απόκτηση Ακαδημαϊκής Εμπειρίας με αρ.πρωτ. 06962/03.03.2017 (ΑΔΑ: ΨΝΑΦ46ΨΖ2Ν-168) αποφασίζει τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με τον πρώτο σε σειρά κατάταξης για το συγκεκριμένο μάθημα, με την προϋπόθεση ότι πριν την υπογραφή των συμβάσεων θα πρέπει να έχει εξασφαλιστεί η πίστωση γι΄αυτές, εφόσον α) η συγκεκριμένη κατηγορία προσωπικού προβλέπεται στο εγκεκριμένο τεχνικό δελτίο του συγκεκριμένου έργου, β) τηρούνται οι οδηγίες του Ειδικού Λογαριασμού για τη διαδικασία επιλογής και πρόσληψής τους και γ) το ύψος των αποδοχών τους θα είναι σύμφωνο με τα όσα προβλέπει η ελληνική νομοθεσία και οι οδηγίες του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας.
Σε περίπτωση μη υπογραφής της σύμβασης από τους επιλεγέντες για οποιοδήποτε λόγο, η επιλογή συνεργάτη θα πραγματοποιηθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης με βάση τον πίνακα κατάταξης.
Σημειώνεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν εγγράφως ένσταση ενώπιον της Επιτροπής Ερευνών (Χρήστου Λαδά 6, Τ.Κ. 105 61, Αθήνα) εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Ερευνών με την οποία εγκρίνεται η επιλογή των συνεργατών και ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων.