Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΛΕΥΚΩΜΑ: ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ DR DANIEL WALLACE ΤΟΥ CSNTM ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016


ΛΕΥΚΩΜΑ

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε διάλεξη του Δρ. Daniel Wallace, Διευθυντού του Αμερικανικού Ερευνητικού Κέντρου Μελέτης των Χειρογράφων της Καινής Διαθήκης (Center for the Study of New Testament Manuscripts: (http://www.csntm.org/) με έδρα την Πολιτεία του Texas των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 



Το θέμα της διάλεξης ήταν: «Το πρόγραμμα ψηφιοποίησης των Χειρογράφων της Καινής Διαθήκης στην Εθνική Βιβλιοθήκη των Αθηνών» και έλαβε χώρα στην αίθουσα διαλέξεων του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην Πλάκα (Αθήνα). 

Τον γενικό συντονισμό της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης είχε ο Λέκτορας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος. Ένα ακόμη αφιέρωμα-παράθυρο, ιδιαίτερα για τους πρωτοετείς συναδέλφους μας, στην δυναμική ερευνητική παρουσία του Τμήματος.
 
Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης
 

Φωτογραφίες: Γιάννης Κούτρας