Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

Κυριακή 23 Απριλίου 2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αναβαθμίσεων και βελτιώσεων στο επίσημο Δίκτυο Ιστοχώρων του Τμήματος, ενημερώνεται το φοιτητικό σώμα και το κοινό για τα ακόλουθα τα οποία έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ από Κυριακή 23 Απρίλίου 2017:

1. Το νέο Κέντρο Ενημέρωσης είναι πλέον διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/
- οι Ανακοινώσεις και οι Εκδηλώσεις βρίσκονται στη στήλη δεξιά
- Το γενικό μενού βρίσκεται στη στήλη αριστερά

- Για όσους και όσες το επιθυμούν, κάθε Δευτέρα 13:00-15:00 και Τετάρτη 13:00-14:00 παρέχεται σύντομη ξενάγηση και υποστήριξη στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στο Γραφείο 125. Εν όψει και της εξεταστικής περιόδου συνιστούμε να αξιοποιήσετε όλες και όλοι αυτή τη δυνατότητα.

2. Μια από τις νέες χρήσιμες εφαρμογές τις οποίες περιλαμβάνει το νέο Κέντρο Ενημέρωσης είναι και αυτή των θεματικών θυρίδων.

Παράδειγμα 1: Εάν κάποιος/α αναζητεί πληροφορίες για προπτυχιακές σπουδές, αντί να τις αναζητεί μία μία στη γενική ροή ανακοινώσεων, μεταβαίνει απευθείας στο μενού ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ / ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ και στο τέλος της υποσελίδας θα βρει αυτόματα και ενοποιημένα όλα τα νέα των προπτυχιακών σπουδών.

Παράδειγμα 2: Ένα κάποιος/α αναζητεί πληροφορίες για υποτροφίες και κοινωνικές παροχές, αντί να αντί να τις αναζητεί μία μία στη γενική ροή ανακοινώσεων, μεταβαίνει απευθείας στο μενού ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ / ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ κλπ και στο τέλος της εν λόγω υποσελίδας βρίσκει αυτόματα και ενοποιημένα όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις.

2. Το παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης  http://www.soctheol-uoa.info/ καταργείται. Ωστόσο όλο το υλικό το οποίο υπάρχει δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μέχρι 23/04/2017 (π.χ. εξεταστέα ύλη, ανακοινώσεις, ειδήσεις και εκδηλώσεις) θα διατηρηθεί κανονικά. Μέχρι 31/08/2017 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νέο πλαίσιο ενημέρωσης.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος
Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ