Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

«ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ» - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 19ου ΚΑΙ 20ου ΑΙΩΝΑ"

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Τόμου του Δ΄ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: «Ελληνικός και Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (οδός Ιασίου 1, Αθήνα).

Στο πλαίσιο του Υ/Ε μαθήματος "Εκκλησιαστικές Προσωπικότητες του 19ου και 20ου  αιώνα" (Δ΄ Εξάμηνο), προσκαλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δηλώνοντας τη συμμετοχή τους (όνομα, επώνυμο, κινητό, αριθμ. φοιτ. μητρώου) στην Δρ. Αθηνά Κονταλή (Γραφείο 104, akontali@theol.uoa.gr) μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.
Σημείο συνάντησης: Τετάρτη 08/03/2017, ώρα 18:30 έξω από την Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (οδός Ιασίου 1, Αθήνα).


Tο Υ/Ε μάθημα "Εκκλησιαστικές Προσωπικότητες του 19ου και 20ου αιώνα, δεν θα γίνει αύριο Τετάρτη 8/3/2017 στην προγραμματισμένη ώρα του στη Σχολή αλλά στις 6:30-8:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος (οδός Ιασίου 1, Αθήνα) στο πλαίσιο της ανωτέρω εκδήλωσης.




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ

1) Χαιρετισμός του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
2) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, Μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
3) Ο Ελλογιμώτατος κ. Λίνος Γ. Μπενάκης, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ακαδημίας Αθηνών και τ. Διευθυντής του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Φιλοσοφίας.
4) Καταληκτήριος χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος Αντωνίου - Τριανταφυλλίδης, Γραμματεύς της Ειδ.Σ.Ε Πολιτιστικής Ταυτότητος.
Πληροφορίες:
Γραφείο Ειδ.Σ.Ε. Πολιτιστικής Ταυτότητος (τηλ. επικοινωνίας: 210-7272212/3/4/5)