Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016




Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές
της Θεολογικής μας Σχολής.

Γνωρίζετε ήδη ότι από τις αρχές του τρέχοντος μηνός όλα σχεδόν τα κτήρια των Σχολών του ΕΚΠΑ, μεταξύ αυτών και το δικό μας, στερούνται προσωπικού καθαριότητας λόγω της λήξης του χρόνου διάθεσής του από τον ΟΑΕΔ.

Μέχρι την τακτοποίηση του ζητήματος κεντρικά Θα κάνουμε ως Κοσμητεία ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε στοιχειωδώς το πρόβλημα, ζητώντας ταυτόχρονα από όλους να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κρατήσουμε το χώρο καθαρό, ιδιαίτερα στην περίοδο των εξετάσεων όπου τα σκουπίδια κάνουν έντονη την παρουσία τους.

Ιδιαίτερα απευθύνω την παράκλησή μου στο φοιτητικό σώμα, υπολογίζοντας στις ιδιαίτερες ευαισθησίες σας και την αγάπη σας για το χώρο σπουδής σας.

Η Σχολή ανήκει σε όλους, είναι το σπίτι μας, ζούμε σ' αυτό και οφείλουμε να το κρατάμε καθαρό.


Με τιμή

Ο Κοσμήτορας της Σχολής
Απόστολος Β. Νικολαΐδης, Καθηγητής