Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ - ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (MYSTUDIES) ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16

Τρίτη 12 Απριλίου 2016



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016 θα υποβληθούν μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα http://my-studies.uoa.gr

Προθεσμία δηλώσεων
από  Δευτέρα 18 Απριλίου 2016
έως  και Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Κατά την ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων στο http://my-studies.uoa.gr. θα πρέπει απαραιτήτως να δηλωθούν τα ίδια μαθήματα-συγγράμματα που δηλώθηκαν στον Ευδόξο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ :
       Οι φοιτητές που βρίσκονται στα κανονικά έτη φοίτησης (μέχρι και το τέταρτο έτος σπουδών) μπορούν να δηλώσουν μέχρι και εννέα (9) μαθήματα μόνο από τα εαρινά εξάμηνα.
- οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μέχρι και είκοσι μαθήματα από όλα τα εξάμηνα (χειμερινά και εαρινά).
- Μετά τη λήξη των δηλώσεων δεν θα δοθεί παράταση και καμία εκπρόθεσμη δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.
- Σημαντικό! Μετά τη συμπλήρωση της δηλώσής σας, οποιαδήποτε είσοδος στο σύστημα για επανέλεγχο-αλλαγή της δήλωσης (όσο είναι ανοικτό το σύστημα) την ακυρώνει αυτόματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επαναληφθεί η δήλωση εκ νέου και να οριστικοποιηθεί.
- Mπορείτε να επιβεβαιώσετε τα μαθήματα που έχετε δηλώσει πρίν το πέρας της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων από το profil (κάτω αριστερά στην οθόνη) --> Ιστορικό, επιλέγοντας την ημερομηνία /ώρα που έγινε η τελευταία επιτυχής δήλωση μαθημάτων.
- Μπορείτε να δείτε τα δηλωθέντα μαθήματα μετά το πέρας της προθεσμίας και από το Ιστορικό δηλώσεων (κάτω δεξιά της αρχικής οθόνης).

Από τη Γραμματεία