Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

"ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛ. 3:20-21" / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕXEGETICUM ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεσύνδεσης η συνάντηση του κοινού μεταπτυχιακού Σεμιναρίου Ερμηνευτικής Θεολογίας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ και του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας ΑΠΘ με το όνομα EXEGETICUM.

Κεντρικός εισηγητής της συνάντησης θα είναι ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Σωτήριος Δεσπότης με θέμα:

«Το χριστιανικό πολίτευμα σύμφωνα με το Φιλ. 3:20-21»

Το σεμινάριο συνιστά σειρά επιστημονικών συναντήσεων και συνεδριών για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής σύμφωνα με την ορθόδοξη ερμηνευτική παράδοση σε ανοιχτό διάλογο με τη διεθνή κοινότητα των βιβλικών θεολόγων, αλλά και επιστημόνων άλλων ειδικοτήτων που αφορούν σε θέματα ερμηνευτικής της Βίβλου. Σκοπός του είναι η επιστημονική ενημέρωση και συζήτηση με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις στη διεθνή έρευνα για τις βιβλικές σπουδές, ο οποίος θεραπεύεται ιδιαίτερα με την πρόσκληση ακαδημαϊκών δασκάλων και ερευνητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περισσότερα: http://soeth.web.auth.gr/el

Από το Γραφείο