Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015


Η Μονάδα Προσβασιμότητας για Φοιτητές με Αναπηρία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών αναζητά εθελοντές που θα καλύψουν τις ανάγκες των Φοιτητών με Αναπηρία για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 25 Μαρτίου, ενώ θα πρέπει να παρακολουθήσουν, στο κτήριο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημιόπολη, μια υποχρεωτική ημερίδα κατάρτισης την Δευτέρα 30 Μαρτίου από τις 11:00 μέχρι τις 16:40 ή την Τρίτη 31 Μαρτίου από τις 12:00 μέχρι τις 17:40.

Οι εθελοντές υποστηρίζουν τους Φοιτητές με Αναπηρία με ποικίλους τρόπους, που διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε Φοιτητή. Μπορούν να υποστηρίξουν τους Φοιτητές με Αναπηρία με τον τρόπο που προτιμούν και για όση ώρα μπορούν να διαθέσουν. Ενδεικτικά, μπορεί να αναλάβουν την συνοδεία κάποιου συμφοιτητή τους στους χώρους της σχολής για κάποιες ώρες, το κράτημα σημειώσεων κάποιων μαθημάτων, την δακτυλογράφηση εκπαιδευτικού υλικού σε προσβάσιμη μορφή ή την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων στον υπολογιστή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της υπηρεσίας εθελοντισμού, κα Αριάδνη Βελισσαροπούλου (τηλ: 210 7275130, email: ariadni di.uoa.gr). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η δέσμευση των εθελοντών διαρκεί ένα εξάμηνο, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να ανανεώσουν το ενδιαφέρον τους.

Από τη Μονάδα Προσβασιμότητας ΑΜΕΑ
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών