Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ / ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ Α.Α. 1-25

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


Ανακοινώνεται στους φοιτητές, οι οποίοι έχουν εγγραφεί για την πρακτική άσκηση σε σχολεία της Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης, ότι η πρώτη ομάδα, η οποία περιλαμβάνει φοιτητές με αύξοντα αριθμό εγγραφής στο βιβλίο από 1 έως και 25 θα ασκηθούν ως εξής:

Πρώτη επίσκεψη: Τρίτη 20/11 και ώρα 10.45π.μ. οι φοιτητές πρέπει να βρίσκονται στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σκουφά 43.

Δεύτερη επίσκεψη: Παρασκευή 23/11 και ώρα 11.30π.μ. οι φοιτητές πρέπει να βρίσκονται στο Πειραματικό Σχολείο της Πλάκας, οδός Αδριανού 114.

Υπεύθυνη για την άσκηση και παρούσα στα σχολεία εκ μέρους του Πανεπιστημίου θα είναι η κα Διαμάντη-Τσαγκαρλή.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να έχουν μαζί τους την κάρτα της άσκησης, την οποία παρέλαβαν κατά την εγγραφή τους στο βιβλίο άσκησης καθώς και να είναι συνεπείς στην ώρα προσέλευσής τους στα σχολεία.

Η βλάβη που υπήρχε στον κεντρικό υπολογιστή του Πανεπιστημίου δεν μας επέτρεψαν να ανακοινώσουμε από την αρχή της εβδομάδας το πρόγραμμα των ασκήσεων. Θα ήταν καλό να γίνει και από τους φοιτητές ενημέρωση σε όλα τα μέλη της ομάδας άσκησης.
                              
Οι διδάσκοντες