Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΣΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ» ΚΑΙ «ΜΟΥΣΕΙΟΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ» (ΚΑΘΗΓ. ΔΙΟΤΙΜΑ ΛΙΑΝΤΙΝΗ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ)

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Επίσκεψη Απριλίου: Την 12η Απριλίου 2016, ημέρα Τρίτη, και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας (Βασιλίσσης Σοφίας 22) στη μόνιμη συλλογή. Η επίσκεψη θα λάβει χώρα αντί του μαθήματος που θα γινόταν στη Σχολή τις ίδιες ώρες. 


Η παρουσία όσων έχουν δηλώσει το μάθημα της Χριστιανικής και Βυζαντινής Αρχαιολογίας κρίνεται απαραίτητη.

Επίσκεψη Μαΐου: Την 13η Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ψηφιακό Μουσείο Ακαδημίας Πλάτωνος (οδός Μοναστηρίου και Κρέοντος 1) στο πλαίσιο του μαθήματος Μουσειοδιδακτική της Θρησκευτικής Τέχνης. Η πρόσβαση στο Μουσείο με τα μέσα μεταφοράς γίνεται από τη στάση του Μετρό Μεταξουργείο στην Πλατεία Καραϊσκάκη με το λεωφορειο 051 που φτάνει ως την Ακαδημία Πλάτωνος, στάση Κρατύλου. 

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται απευθείας στην διδάσκουσα Δ. Λιαντίνη τις ώρες διδασκαλίας του μαθήματος και το συντομότερο δυνατό.
 
Από το Γραφείο