Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Γ´ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ. ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ-ΆΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ"

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του Γ´ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: "Ορθόδοξη Εκκλησία και διαφύλαξη της Εθνικής Ταυτότητος. Νεομάρτυρες-Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός- Επαναστατικά Κινήματα" που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος. (οδός Ιασίου 1, Αθήνα).

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Χαιρετισμός Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
Εισηγητές:
- Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος, Μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
- Ο Ελλογιμώτατος κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Ο Εντιμότατος κ. Δημήτριος Σταθακόπουλος, Δικηγόρος-Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Ιστορίας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών 1821.
- Καταληκτήριος χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.
Συντονίζει: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος Αντωνίου-Τριανταφυλλίδης, Γραμματεύς της Ε.Σ.Ε Πολιτιστικής Ταυτότητος.

Πληροφορίες: Γραφείο Ε.Σ.Ε Πολιτιστικής Ταυτότητος (τηλ. 210 7272212-213).

Από το Γραφείο